Yıldırım ev yaktı

Milas ilçesinde gece etkili olan gök gürültülü sağanak yağış sırasında bir eve düşen yıldırım nedeni ile çatı katında ve bir dairede yangın çıktı.Gece boyunca etkisini sürdüren yağış bazı bölgelerde su baskınlarına...

Yıldırım ev yaktı

Milas ilçesinde gece etkili olan gök gürültülü sağanak yağış sırasında bir eve düşen yıldırım nedeni ile çatı katında ve bir dairede yangın çıktı.

Gece boyunca etkisini sürdüren yağış bazı bölgelerde su baskınlarına sebep oldu. 03.35 sıralarında Emek Mahallesi Hamdi Mergen Caddesi no:110’daki Birsen Kabay’ın 4. kattaki evine düşen yıldırım nedeni ile yangın çıktı.

Çatı katında bulunan dairede başlayan yangın itfaiyenin  bölgeyi geç tespiti sonucu giderek büyüdü. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bina sakinleri tahliye edilirken itfaiyenin yaklaşık 2 saat sağanak altındaki müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Yangında ev kullanılamaz hale gelirken ev sahipleri olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Gece gürültü ve yağış sesiyle kalktığını söyleyen ev sahibinin oğlu Serhat Balıkçı, “Bir anda evin üzerine yıldız kayar gibi bir görüntü gördüm. Camı açıp baktığımda çatı katında alevleri gördüm. Şoktaydım. Evi boşaltıp, çaresizce itfaiyeyi bekledik” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.