Yeşilyurt’ta yollar çözüme kavuşuyor

Menteşe’nin Yeşilyurt Mahallesinde yollar çözüme kavuşuyor. Yeşilyurt Mahallesi Kuyubaşı mevkiindeki 500 m2’lik yola Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce parke taşı döşendi.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,...

Yeşilyurt’ta yollar çözüme kavuşuyor

Menteşe’nin Yeşilyurt Mahallesinde yollar çözüme kavuşuyor. Yeşilyurt Mahallesi Kuyubaşı mevkiindeki 500 m2’lik yola Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce parke taşı döşendi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimizin kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hız verdik. Bu anlamda Yeşilyurt Mahallemizdeki çalışmalar da devam ediyor. Yeşilyurt mahallesi Kuyubaşı mevkiindeki sokağımıza 500 m2’lik kilit parke taşı döşedik. Yeşilyurt’lu vatandaşlarımızın sıkça kullandığı bu sokağımızın da sorununu çözmüş olduk. Gerek kırsalda gerekse, kent merkezindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Yerkesik, Bayır ve Kafaca-Yeşilyurt şubelerimizle vatandaşlarımıza çok daha iyi bir hizmet veriyoruz. Zaten kısa zamanda vatandaşlarımızdan kurduğumuz bu şubeler nedeniyle çok olumlu geri bildirimler aldık, hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.