Yeşilay’dan valiliğe ziyaret

Yeşilay Haftası’nın başlaması nedeniyle, Türkiye Yeşilay Derneği Muğla Şubesi Başkanı Muhittin Turgut, beraberindeki Atatürk İlköğretim Okulundan  1 öğretmen ve 6 öğrenci ile Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barış’ı...

Yeşilay’dan valiliğe ziyaret

Yeşilay Haftası’nın başlaması nedeniyle, Türkiye Yeşilay Derneği Muğla Şubesi Başkanı Muhittin Turgut, beraberindeki Atatürk İlköğretim Okulundan  1 öğretmen ve 6 öğrenci ile Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barış’ı makamında ziyaret etti.

Vali Vekili Barış, ülkenin geleceği olan gençlerin, sigara ve alkol başta olmak üzere, her türlü madde bağımlılığına karşı aydınlatılması ve bilinçlendirilmeleri gerektiğini, bu konuda yapılan çalışmaları da takdir ettiğini söyledi. Madde bağımlılığının, toplumda fiziksel ve ruhsal tahribatlara yol açtığına dikkat çeken Vali Vekili Ahmet Ali Barış, madde bağımlılığının toplumdaki tahribatının önlenmesi ve bu konuda gereken çalışmaların yapılmasında, toplumun tüm kesiminin görev ve sorumluluklarının bulunduğunu, o nedenle de bu konuda yapılan çalışmalara katkı ve destek sağlayan tüm kişi ve kuruluşları kutladığını kaydetti.

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Muhittin Turgut da, Türkiye Yeşilay Derneği’nin tarihsel gelişimi hakkında bilgi verdikten sonra, ülkemizde her yıl Mart ayının ilk haftasının “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmakta olduğunu, bu hafta içinde Muğla il genelinde gençliğin ve diğer yurttaşların madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesi için, çeşitli eğitim çalışmalarının yapılmakta olduğunu söyledi.

Vali Vekili Ahmet Ali Barış öğrencilerin verdikleri çiçeklere teşekkür ettiğini belirterek, madde bağımlılığından uzak, sağlıklı  bir yaşam dileğinde bulundu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.