Yerkesik Belediyesi’nden konferans

Yerkesik Belediyesi’nin belediyecilik hizmetlerinin yanında toplumun bilinçlenmesine ve bilgilenmesine yönelik olarak düzenlediği çeşitli konferans ve seminerler aralıksız olarak sürüyor. Başka tarım ve hayvancılık, meslek edindirme...

Yerkesik Belediyesi’nden konferans

Yerkesik Belediyesi’nin belediyecilik hizmetlerinin yanında toplumun bilinçlenmesine ve bilgilenmesine yönelik olarak düzenlediği çeşitli konferans ve seminerler aralıksız olarak sürüyor. Başka tarım ve hayvancılık, meslek edindirme kursları olmak üzere düzenlenen etkinliklere yöre halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Bu çerçevede son olarak “İslam’da Kadın ve Aile” konulu bir konferans düzenlendi. Yerkesik Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen konferansa çok sayıda bayan dinleyici katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, kadınların bilinçlenmesi ve aydınlanmasının toplumun aydınlanması anlamına geldiğini vurgulayarak; “ Belediye olarak göreve geldiğimiz günden itibaren başta kadınlarımızın bilinçlenmesine ve meslek edinmelerine yönelik olarak önemli etkinlikler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ülkemizin ve toplumumuzun kalkınmasında kadınlarımızın bilinçlenmesinin ve ekonomik özgürlüklerinin önemli bir etken olduğuna inanıyorum. “dedi.

Demirci, konuşmasından sonra katılımcılara çeşitli hediyeler verirken, Muğla İl Müftülüğü Uzman Vekili Sevdegül Çekiç, “İslamda Kadın ve Aile” konulu sunumunu gerçekleştirdi ve katılımcı bayanların bu doğrultudaki sorularını da cevapladı.

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.