Yerel Tohum Takas Şenliği düzenleniyor

Muğla Belediyesi, Yerel üreticilerin desteklenmesi ve yerel tohum kullanımının özendirilmesi için Yerel Tohum Takas Şenliği’nin bu yıl ikincisini düzenliyor.2.Yerel Tohum Takas Şenliği kapsamında panel, turşu yarışması, yerel...

Yerel Tohum Takas Şenliği düzenleniyor

Muğla Belediyesi, Yerel üreticilerin desteklenmesi ve yerel tohum kullanımının özendirilmesi için Yerel Tohum Takas Şenliği’nin bu yıl ikincisini düzenliyor.

2.Yerel Tohum Takas Şenliği kapsamında panel, turşu yarışması, yerel tohum takası, sergiler gibi etkinliklerle Muğla Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde 2 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

2. Yerel Tohum Takas Şenliği’nde yerel tohumun kullanımı ve yerel üreticilerin desteklenmesi konularında düzenlenecek panele Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Özkaya, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Dizdar, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nden Dr. Gülay Beşirli, Dr. Zerrin Çelik konuşmacı olarak katılacak.

2. Yerel Tohum Takas Şenliği’ne Yeşilyurt Beldesi, Kafaca Beldesi, Dokuzçam Köyü, Özlüce Köyü, Kozağaç Köyü, Yaraş Muhtarlığı’da katılacak.

2. Yerel Tohum Takası Şenliği’ni düzenleyenler ve destek verenler ise; Muğla Belediyesi, Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, Muğla Köy-Kooperatif Birliği, Muğla Kent Konseyi, Muğla Kent Konseyi Kadın Meclisi, Ziraat Mühendisleri Odası, Cumhuriyet Kadınları Derneği Muğla Şubesi, Muğla Yörük Obaları Derneği, Muğla Çevre Geliştirme Derneği, Muğla Akdeniz Yeşilleri Derneği ve Muğla Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.