Yeniden

Yayın hayatına başladığımız 13 Ağustos 2012 tarihinden bu yana; gazetemizi siz değerli takipçilerimize layık olabilme gayreti içersinde ilkeli, tarafsız ve kalite odaklı olarak yürütme çabası içinde olduğumuzu vurgulayarak,...

Yeniden

Yayın hayatına başladığımız 13 Ağustos 2012 tarihinden bu yana; gazetemizi siz değerli takipçilerimize layık olabilme gayreti içersinde ilkeli, tarafsız ve kalite odaklı olarak yürütme çabası içinde olduğumuzu vurgulayarak, yazıma başlamak istiyorum.

Tabii olarak; hatamız, kusurumuz, eksiğimiz olacaktır. Bu bağlamda sizlerin engin hoşgörülerinize sığınıyoruz. Amacımız :her kesimden ,gruptan yine herkesin yanında olabilmeyi, gerçekleri tarafsızca sunabilmeyi, çözüm önerilerinizi ilgili odaklara iletebilmeyi sağlamak ve bu yolda çalışmaktır.

Gazete olarak iyiyi ,güzeli yakalama yolunda önem verdiğimiz yazar kadromuz gün geçtikçe artmaktadır. Takipçilerimize farklı görüş ve bakış açılarını sunabilmenin gururunu yaşamaktayız. Bu vesileyle gazetemize renk veren değerli yazar kadromuzdaki; Cenap Özsoy, Hüseyin Atılgan, Yasemin Balcı, Hüseyin Akar, Mustafa Yeniçeri,Turgay Şenol, Pınar Çermik, Yusuf Kayacık, Nuri Durusoy, Emin Taşdelen, Ercan Kılkıl, Selda Eren Sarı, Akil Met, Ali Şenol, Ertan Demir ve Dilek Taşkıran 'a kıymetli emek ve tasarrufları nedeniyle şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Yazarlarımızın ünvan, mevki ve konumlarını ayrı ayrı yazmadım, çünkü; onlar bizim büyüklerimiz, hocalarımız ve arkadaşlarımızdır.

Muğla Haber Gazetesi olarak kapımız herkese açık olacaktır. Gayemiz Muğla'mıza hizmettir. Bu yönde önce “İçimizde Biri” köşesini oluşturduk. İş adamlarımızı, esnafımızı, sivil toplum örgüt yetkililerini, kısaca insanımızı elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık, çalışacağız. Aynı fikir paralelinde, güzide üniversitemiz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne özel Muğla Haber Üniversite eki projemizi gerçekleştiriyoruz. Üniversite ile halkımız arasında köprü olmayı, teoriyle pratiği ortak zeminde buluşturmayı, sorunları göstererek çözümleri yakalabilmekte aracı olabilmeyi hedeflediğimiz bu projeye destek olan başta Üniversitemiz Rektörü Sn.Prof.Dr. Mansur Harmandar, mümtaz hocalarımız ve değerli öğrencilere çok teşekkür ederim.

Üniversite eki şimdilik ayda bir yayınlanacaktır. Ayrıca bugün start vermekle gurur duyduğumuz bu projenin hazırlanmasındaki katkılarından dolayı çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

Son bir cümleyle; haber almanın, haberdar olmanın, bir işe yaramanın keyfini hep beraber yaşamak temennisiyle,

Hoşçakalın.                                                   Muğla HABER Gazetesi

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.