YENİCE'YE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, kendi köyü olan Yenice köyüne giderek köy halkıyla kucaklaştı. Yenice, miting havasında geçen toplantıda yaptığı konuşmada...

YENİCE'YE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, kendi köyü olan Yenice köyüne giderek köy halkıyla kucaklaştı. Yenice, miting havasında geçen toplantıda yaptığı konuşmada “Benim bir metre kare planlanacak alanım, arazim yok.” dedi.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, doğup büyüdüğü Yenice köyünü ziyaret etti. Uzun konvoy eşliğinde köy meydanına gelen Yenice’ye yüzlerce köy halkı karşıladı. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur, il ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyesi adaylarının da yer aldığı ziyarette Yenice, kalabalık karşısında duygusal anlar yaşadı.

Köylülerinden seçim için destek isteyen Yenice; “ Sizlere başkaları gibi boş vaatlerde bulunmayacağım. Sizler beni tanıyorsunuz. Hepinizin üzerimde emeği olduğunu hiçbir zaman unutmadım. Yavrunuza, çocuğunuza, arkadaşınıza sahip çıkın. Bana sahip çıkacağınızdan hiçbir şüphem yok. Ben burada doğdum, burada yaşadım, burada öleceğim” dedi.

Muğla’nın kırsal bölgelerinde ekonomik açıdan çok geri kalan yerler olduğunu ve bunun ülkenin dünyaya açılan bir pencere konumunda olan Muğla’ya yakışmadığını söyleyen Yenice; “ 27 yıllık meslek hayatımda da hiçbir sıkıntım olmadı. Adalet dağıttık, adaletten şaşmadık. Benim planlanacak bir metrekare arazim yok. Bu adaylıkta kimin hangi bölgenin çocuğu olduğu hiç önemli değil. 76 vilayet gezdim. Bir çok köyümüzün  şartlarının  doğu ve güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki şartlarından daha kötü bunu açıkça söylüyorum. Biz problemleri çözmeye talibiz ve halkımız bizi bu göreve getirirse çözeriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.