YENİCE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice yaptığı açıklamada, gürültü kirliliği yaratmamak ve can güvenliği riski açısından konvoy düzenlemeyeceklerini, vatandaşların ise yönlendirici anketlere kimsenin itibar etmemesi...

YENİCE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice yaptığı açıklamada, gürültü kirliliği yaratmamak ve can güvenliği riski açısından konvoy düzenlemeyeceklerini, vatandaşların ise yönlendirici anketlere kimsenin itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice yaptığı yazılı basın açıklamasında Menteşe halkını rahatsız etmemek , gürültü kirliliği yaratmamak ve trafikte can güvenliği için konvoy düzenlemeyeceklerini açıkladı. Yenice; Menteşe’de yarışın MHP ve CHP arasında geçtiğini, vatandaşların posta kutularına bırakılan yönlendirici anketlerin itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Yenice; “Yaklaşık dört aydır sürdürmekte olduğumuz seçim çalışmalarının sona ermesine saatler kaldı. Oldukça seviyeli bir ortamda geçen, hiçbir şekilde nezakete aykırı söylemlerin olmadığı bu propaganda süreci için tüm aday arkadaşlara teşekkür ediyor, sürecin bu şekilde tamamlanmasını diliyorum. Sürecin bu şekilde tamamlanması biz adayların elindedir ve ben kendim adına sürecin bu şekilde tamamlanması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Aksine davranışın sadece adaylara değil tüm Menteşe halkına zarar vereceğini düşünüyorum. Toplumu germenin hiçbir kişiye bir yarar sağlamayacağı kanaatindeyim” dedi.

“Konvoyla hemşehrilerimizi rahatsız etmeyeceğiz”

Konvoy düzenleyerek vatandaşa rahatsızlık vermeyeceklerini söyleyen Yenice; “Gerek gürültü kirliliği yaratmamak adına ve trafikte can güvenliği riski taşıyabilecek konvoy düzenleme etkinliğine sıcak bakmadığımızı ifade etmek istiyorum. Belediye meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte verdiğimiz karar uyarınca; Hasta, yaşlı, öğrenci ve bilhassa küçük hemşehrilerimizi rahatsız etmemek adına bu seçimlerde konvoy düzenlemeyeceğiz. Bunun konvoy düzenleyecek güçte olmadığımızdan değil, hemşehrilerimize olan saygımızdan kaynaklandığının bilinmesini isterim. En geniş katılımlı konvoyu düzenleyebileceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

“Yönlendirici anketlere itibar etmeyiniz”

Yapılan anketlere değinen Yenice; “Menteşe’de yarış MHP ve CHP arasında geçmekte olup, umarım bu demokratik yarışı biz önde göğüsleyeceğiz. Hemşehrilerimin bu tür ayak oyunlarına hazırlıklı olduğu kanaatinde olmakla birlikte, son günlerde posta kutularınıza bırakılabilecek yönlendirici anketlere itibar etmeyiniz. Unutmayınız ki Ülkenin ve Menteşe’nin geleceği paradan, puldan, iaşeden ve yerine getirilmeyecek siyasi rüşvetlerden daha önemlidir! Mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanarak Muğla’nın ve Menteşe’nin geleceğine yön verin. Beş yıl daha geleceğinizi karartmayın. Demokrasi verilen hakların kullanılmasıyla gelişir. Lütfen sorumluluk taşıyan bilinçli seçmen olun. Mahalli idareler genel seçimlerinin Ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.