YENİCE'DEN GENÇLERE MEKTUP

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Muğla’da bir ilke daha imza attı. Yenice, gençlere mektup yazdı. Yenice, mektubunda gençliğe yönelik çalışmaları hakkında bilgi verirken, gençlerin sosyal sınırlarını...

YENİCE'DEN GENÇLERE MEKTUP

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Muğla’da bir ilke daha imza attı. Yenice, gençlere mektup yazdı. Yenice, mektubunda gençliğe yönelik çalışmaları hakkında bilgi verirken, gençlerin sosyal sınırlarını kendilerinin belirleyeceği özgür bir Menteşe vaat etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, seçim çalışmaları kapsamında bir ilke daha imza attı. Yenice, ulaşılabilinen bütün gençlere birer mektup gönderdi. Yenice yazdığı mektupta gençlere 2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu, gençlerin bilinçli birer seçmen olması gerektiğinin altını çizerken nasıl bir Menteşe vadettiğini anlattı.

Gençlere her zaman büyük önem verdiğini ifade eden Yenice mektubunda; “Bildiğiniz üzere ülkemiz gerçekten çok kötü bir durumda. Cumhuriyet tarihimizin başlangıcından itibaren milli değerlerimizin bu kadar hiçe sayıldığı, memleketimizin bu kadar otoriter rejime itildiği, yüzsüzlüğün bu kadar hat safhaya ulaştığı başka bir dönemle karşılaşmadık. Bu nedenden dolayı eminim ki sizler de önümüzdeki yerel seçimlerin öneminin farkındasınızdır. Sizden oy istemek yerine ilk olarak sizden, hepinizin bilinçli birer seçmen olmasını diliyorum. Bunu başarmanız için de adaylarınızı tanımanızı, vaatlerini incelemenizi ve her şeyden önce vaatlerin gerçekleştirilebilirliğini göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Muğlamıza baktığımızda merkez ilçemiz (Yeni Adı - Menteşe) yıllardır turistik ilçelerimizin yanında sönük, mat ve az gelişmiş olarak kalmıştır. İlk olarak size rengarenk meydanlara sahip cıvıl cıvıl ve sosyal hayatınızın sınırlarını kendinizin belirleyebileceği özgür bir Menteşe vadediyorum. Her şeyden önce genç bir çocuğa sahip olan bir baba olarak sizlerin ihtiyaçlarını çok iyi tahmin edebiliyorum. Bu nedenle sosyal faaliyetlerinizin ve sosyal hayatınızın sizler için ne kadar önemli olduğunun da bilincindeyim. Her genç, ışıl ışıl caddeleri olan özgür, Avrupa standartlarında bir şehirde yaşamak ister. Sizler özellikle şu sancılı dönemde ülkemizin geleceği için, yani hepimiz için çok önemli olduğunuzu bizlere her geçen an hatırlatmaya devam ediyorsunuz. Şu ana kadar belki ailenizin desteklediği adayı desteklemek gibi bir düşünceniz vardı. Belki de kendi ideolojinizi oluşturduğuna inandığınız partinin adayını desteklemek gibi bir düşünceye sahiptiniz. Ama emin olun ki yerel seçimlerde parti kadar aday da çok önemli. Bu nedenle artık bazı partileri "Hizmet etsek de etmesek de, nasıl olsa seçiliriz!" mantığından uzaklaştırın. Kendime gelince 27 yıl boyunca ülkenin dört bir yanında İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü olarak belediyeleri denetledim. Belediye başkanları ve belediye personellerine verilen sayısız seminerde eğitici olarak görev aldım. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi "Kamu Yönetimi" mezunuyum. Belediyecilikte uzman olduğumu söylemekte fayda var. “ şeklinde görüş ve düşüncelere yer verdi.

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.