Yenice: Muğlaspor’a destek olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Yerel yönetimlerin spor kulüplerine mutlaka sahip çıkması ve desteklemesi gerektiğini belirten Başkan Adayı Yenice, göreve...

Yenice: Muğlaspor’a destek olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Yerel yönetimlerin spor kulüplerine mutlaka sahip çıkması ve desteklemesi gerektiğini belirten Başkan Adayı Yenice, göreve seçilmesi halinde Muğlapor’un üst liglere yükselebilmesi için kanunlar çerçevesinde her türlü desteği vereceğini kaydetti.

30 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi başkan adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice seçim çalışmaları çerçevesinde Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Muğlaspor’a gelişinde Kulüp Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Adayı Yenice, koyu bir Muğlaspor taraftarı olduğunu söyledi.

Muğlapor’u okul yıllarından bu yana takip ettiğini ve çok sevdiğini ifade eden Başkan Adayı Yenice, Muğlaspor’un ilimizin vazgeçilmez sevdası olduğunu kaydetti. Yerel yönetimlerin spor kulüplerine mutlaka sahip çıkıp, destek vermesi gerektiğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, yeni yasa ile yerel yönetimlere spor kulüplerine ayni yardımın yanında nakdi yardım yapma olanağı tanındığını, göreve seçilmesi halinde yasalar çerçevesinde Muğlaspor’a her türlü desteği vereceğini söyledi. Kendisinin koyu bir Muğlaspor taraftarı olduğunu ifade eden Yenice, Muğlaspor’a herkesin imkanları dâhilinde destek olması gerektiğini kaydetti.

MHP Adayı Osman Can Yenice’nin aday olduğundan itibaren Muğlaspor’a olan sevgisini her platformda gündeme getirdiğini belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten’de ziyaretleri nedeniyle Başkan Adayı Yenice ve ekibine teşekkür etti. Başkan Adayı Yenice ve ekibine 30 Mart seçimlerinde başarılar dileyen Kulüp Başkanı İçten, ziyaretin anısına Başkan Adayı Yenice’ye Muğlaspor atkısı hediye etti.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.