Yenice Mahallesine Sosyal Alan

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi tarafından Yenice mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı sosyal alanda incelemelerde bulundu.Menteşe Belediyesi, köyden mahalleye dönüşerek kendisine bağlanan...

Yenice Mahallesine Sosyal Alan

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi tarafından Yenice mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı sosyal alanda incelemelerde bulundu.

Menteşe Belediyesi, köyden mahalleye dönüşerek kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Yenice mahallesine yapılan çok amaçlı sosyal alanda incelemelerde bulunan Başkan Gümüş, “Akkaya, Dağpınar, Yenibağyaka, Yerkesik ve son olarak Yenice Mahallelerimize vatandaşlarımızın mevlüdünü, sünnetini, düğününü yapabilecekleri üzerleri kapalı, içerisinde elektriği, suyu, mutfağı gibi imkânları olan çok amaçlı salonlar inşa ettik” dedi.

Büyükşehir yasası ile birlikte yetki alanlarına giren 66 mahalleye aralıksız hizmet götürdüklerini belirten Başkan Gümüş, “Yenice mahallemizde yapımı tamamlanan çok amaçlı sosyal alanlarımızda vatandaşlarımız her türlü düğün, sünnet ve mevlitlerini yapabilecekler. Bulaşık yıkama alanı ve tuvaleti de bulunan salonumuz ayrıca sosyal organizasyonlarda da kullanılacak”  diye konuştu.

Kırsal mahallelere yaptıkları hizmetlerin süreceğini kaydeden Başkan Gümüş, “Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen ve Menteşe’ye bağlanan 66 mahallemizde pek çok hizmet yaptık. Yol yapım çalışmaları, camilerimizin bakım, onarım ve temizliği, köprü ve okulların tamiratları, mezarlıkların temizliği, modern yeni tuvaletler, park ve bahçelerin çevre düzenlemeleri gibi hizmetlerimizi düzenli olarak yapıyoruz. Bu saydıklarım yaptığımız hizmetlerin sadece bir kısmı. Gelen istekleri tek tek değerlendirip, talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda, ihtiyaçlarına göre projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Yenice Mahallemize kazandırdığımız çok amaçlı salonumuzda, bu hizmetlerimizden bir tanesi. Söz verdiğimiz gibi, salonumuzu yaptık. Kırsal mahallelerimizin en büyük eksiklerinden biri olan bu salonlarımızı ihtiyaca göre, diğer mahallelere de sırasıyla yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Gümüş sosyal alan incelemesinin ardından Yenice mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniceli vatandaşlar Başkan Gümüş’e sevgi gösterilerinde bulunarak yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.