Yenice: Gerçek bir üniversite şehri yaratacağız

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Osman Can Yenice Kötekli mahallesini gezerek öğrenci ve esnafın sorunlarını dinledi. Yenice, ev ve apart fiyatlarını düşürmek için yurt yapacaklarını,...

Yenice: Gerçek bir üniversite şehri yaratacağız

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Osman Can Yenice Kötekli mahallesini gezerek öğrenci ve esnafın sorunlarını dinledi. Yenice, ev ve apart fiyatlarını düşürmek için yurt yapacaklarını, esnafa köstek değil destek olacaklarını, gerçek bir üniversite şehri yaratacaklarını söyledi.

2014 yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice Kötekli Mahallesini gezerek öğrenci ve esnafın sorunlarını dinledi.

İlçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği gezide Yeniceye dert yanan esnaf ve öğrenciler yollardan şikayetçi olduklarını, kışın her yerin çamur içinde olduğunu, sosyal aktivitelerin çok az olduğunu, kafelerden başka hiçbir sosyal hayatlarının olmadığını, belediyenin esnafa büyük sıkıntılar yarattığını söylediler.

Menteşenin diğer ilçelerin gölgesinde kaldığını belirten MHP Menteşe Adayı Osman Can Yenice; “Öğrencilerimiz için yurt yaparak ev ve apart fiyatlarını düşürüp gençlerimizi ve ailelerini rahatlatacağız. Sosyal aktivitelerin yanı sıra kültürel aktivitelerde de bulunacağız. Belli saatlerde ise ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Kendimde öğrencilik yaptım, öğrencilerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Kötekli ve Menteşe’de kafelerden başka gençlerin sosyal hayatlarını geliştirebilecekleri alanlar yok. Muğla Menteşe üniversite şehri ama pek üniversite şehri haline getirilememiş. Kötekli Muğla’nın Türkiye’ye açılan yüzüdür. En büyük hedefimiz gençlerimize hak ettikleri değeri vermek. Göreve geldiğimiz takdirde Kötekli’nin bütün sıkıntılarını çözeceğiz. Esnafımıza da köstek değil destek olacağız. Gerçek bir üniversite şehir yaratacağız” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.