“Yeni yıla yeni hedefler”

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, yeni yıla yeni hedeflerle girdiklerini söyledi. Yeni yılın gelişi ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Ali Boğa; “ Yeni bir yıla giriyoruz. Ömür çok çabuk geçiyor. Hele milletlerin,...

“Yeni yıla yeni hedefler”

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, yeni yıla yeni hedeflerle girdiklerini söyledi. Yeni yılın gelişi ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Ali Boğa; “ Yeni bir yıla giriyoruz. Ömür çok çabuk geçiyor. Hele milletlerin, ülkelerin hayatında geçen yılların çok hesabı tutulmaz. Türkiye’nin ortaya koyduğu 2023 hedefinde son on yıla girdik. Peki 10 yılda neler yapılır? Neler yapılmaz ki? İster adına marşlar yazılan Cumhuriyetin ilk 10 yılına bakın, ister Ak Parti iktidarının son on yılda yaptığı inanılmaz şeylere bakın on yılda neler yapılabileceğini tam olarak anlamak mümkündür. İşte bu yüzden 2023 hedefine giden yoldaki son on yıla girişimiz bizi heyecanlandırmaktadır. Bu ülkede yaşayan her bir vatansever, konumu ve siyasi mensubiyetine bakmadan proje üretmek ve daha çok çalışmak zorundadır. Gerçek vatanseverlik bunu gerektirir. Yaşayacağımız bu on yıl ülkemiz ve bu ülkeye umut bağlayanlar için bir atlama eşiği olacaktır. Bu on yılda yapılacaklar 2053 ve 2071 hedeflerinin de temel taşları olacak ve hedefe ilerlemede sağlam verilerimiz olacaktır.

Bu bilinçle hareket ediyor, günlük meşgalelerden uzak, hedefimize kilitlenmiş olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu duygularla yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesi en içten muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.