YENİ SUV PEUGEOT 3008 TANITILDI

Peugeot'nun "Hiçbir Suv bu kadar ileri gitmedi" sloganıyla piyasaya sürdüğü "Yeni Suv 3008" modeli, hafta sonu yapılan tanıtım kokteyli ile görücüye çıktı.Muğla Aydın karayolu üzeri bayır mevkiinde bulunan Tutgut Motorlu Taşıtlar...

YENİ SUV PEUGEOT 3008 TANITILDI

Peugeot'nun "Hiçbir Suv bu kadar ileri gitmedi" sloganıyla piyasaya sürdüğü "Yeni Suv 3008" modeli, hafta sonu yapılan tanıtım kokteyli ile görücüye çıktı.

Muğla Aydın karayolu üzeri bayır mevkiinde bulunan Tutgut Motorlu Taşıtlar Peugeot Plaza'da gerçekleşen araç tanıtım kokteyline Muğla Valisi Amir Çiçek, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun, Mhp Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Peugeot'nun bölge yetkilileri, iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Üç farklı "Yeni Suv 3008" modelinin sergilendiği tanıtım kokteylinin sunum konuşmasını yapan Turgut Motorlu Araçlar Plaza müdürü Ahmet Çalca, böylesine güçlü bir markayı temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını belirtirken "Yeni Suv 3008" in bu segmentte en üst sıraya yerleşeceğinden de emin olduklarını dile getirdi. Tanıtım kokteyline katılan Muğla Valisi Amir Çiçek ise yaptığı konuşmada, "Turgut Motorlu Araçlar'ın Peugeot gibi kaliteli ve güçlü bir markayı bölgeye kazandırdıkları için tebrik ediyor, güven veren hizmet anlayışlarının devamını diliyorum. Araçların hepsi birbirinden güzel ve kaliteli. Araç sahibi olacak vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğur olsun diyor, kazasız ve sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum" dedi.

Kokteyle katılan tüm davetliler tarafından dikkatlice incelenen "Peugeot Yeni Suv 3008" gerek tasarım çizgileri, gerekse donanımı ve motor özellikleriyle oldukça beğeni topladı.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK DONANIMI

Yeni SUV Peugeot 3008, sunduğu tasarım, konfor ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra, gelişmiş güvenlik sistemleriyle de dikkati çekiyor. Aktif şerit takip sistemi, aktif kör nokta uyarı sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi, aktif güvenlik frenleme sistemi, yorgunluk algılama sistemi, aktif trafik işareti tanıma sistemi, güvenli takip mesafe uyarı sistemi ve akıllı far sisteminden oluşan ileri sürüş destek sistemleri ile yolculuklar minimum stres, maksimum güvenle gerçekleşiyor.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.