Yeni öğrenciler karşılanacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini bu yıl kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 2 Eylül Pazartesi günü (bugün) başlayacak. Kayıt yaptırmaya Muğla’ya gelen öğrenciler için aynı gün saat 09.15’de otogarda bir karşılama...

Yeni öğrenciler karşılanacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini bu yıl kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 2 Eylül Pazartesi günü (bugün) başlayacak. Kayıt yaptırmaya Muğla’ya gelen öğrenciler için aynı gün saat 09.15’de otogarda bir karşılama töreni düzenlenecek.

Üniversitenin kuruluşundan bu yana tekrarlanan ve artık geleneksel hale gelen karşılama törenine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün de katılacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 2 Eylül’de başlayacak kayıtlar 6 Eylül’e kadar sürecek. Üniversitede halen öğrenime devam eden öğrencilerin dijital sistemde uzaktan kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri 9-13 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Derslere ise 16 Eylül’de başlanacak.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.