Yeni Milasspor’dan görkemli gece

Yeni Milasspor’a yaklaşan futbol sezonu öncesi moral ve destek vermek amacıyla Mylasa 48 Restoran’da gece düzenlendi.Yeni Milasspor Kulübü tarafından yaklaşan futbol sezonu öncesinde Yeni Milasspor 2. Geleneksel Dayanışma Yemeği...

Yeni Milasspor’dan görkemli gece

Yeni Milasspor’a yaklaşan futbol sezonu öncesi moral ve destek vermek amacıyla Mylasa 48 Restoran’da gece düzenlendi.

Yeni Milasspor Kulübü tarafından yaklaşan futbol sezonu öncesinde Yeni Milasspor 2. Geleneksel Dayanışma Yemeği ve Gala Gecesi düzenlendi.

Kırcağız Köyü Kale mevkiinde bulunan Mylasa 48 Restoran’da gerçekleşen geceye Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Milas Belediye Meclis Üyeleri, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkan aday adayı Veteriner Hekim Barış Saylak, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve CHP yönetim kurulu üyeleri, ADD Milas Şubesi Başkanı Elif Kara, mahalle ve köy muhtarları, Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleriyle birlikte çok sayıda taraftar katıldı.

Emekli Edebiyat Öğretmeni Başcazgır Ali Ballı’nın şiir okumasıyla başlanan gecede ilk olarak Yeni Milasspor’un yeni transferleri ve futbolcuları, teknik heyet ve sorumluları davetlilere tanıtıldı. Gecede konuşma yapan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Cenker Çetin, yeni transferler gerçekleştirdiklerini belirterek oluşturdukları güçlü takımla yeni futbol sezonunda kupayı kaldıracaklarını ifade etti.

Çetin’in ardından söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yeni Milasspor’a bugüne kadar olduğu gibi yardımlarına devam edeceklerini söyledi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel ise, Milas’ta böyle coşkulu bir taraftar görmenin kendisini hoşnut ettiğini ifade ederek, Yeni Milasspor’un maçlarına katılma sözü verdi.

Gecede ayrıca Yeni Milasspor’a ait flama ve kaşkollar satışa çıkarılarak Yeni Milasspor için gelir toplandı. Yeni Milasspor’un 1975 yılına ait forması ise gecenin ilgi odağı oldu.

Gecenin devamında ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın sevilen şarkılarını seslendirmesiyle geceye katılanlar Yeni Milasspor’a katkı sağlamalarının yanı sıra keyifli bir akşam geçirdi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.