Yeni Milas yönetimi destek istiyor

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Cenker Çetin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yakın bir tarihte yapmayı planladıkları yemek için Başkan Tokat’tan destek istediler.Yeni Milasspor’a yeni sezon öncesinde destek sağlamak...

Yeni Milas yönetimi destek istiyor

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Cenker Çetin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yakın bir tarihte yapmayı planladıkları yemek için Başkan Tokat’tan destek istediler.

Yeni Milasspor’a yeni sezon öncesinde destek sağlamak ve kaynak yaratmak adına bir gece düzenlemeye karar verdiklerini ifade eden Başkan Cenker Çetin, gecede Ümit Besen’in de bir konser vermesinin planlandığını kaydetti. Bu anlamda kendilerine destek aradıklarını ifade eden Başkan Çetin; “Milasspor’un bu yıl vereceği mücadelede öncelikle ekonomik olarak ayakları yere sağlam basan bir kulüp olmak istiyoruz. Bu sezon takımımızda kendi ilçemizin gençlerine yer vermek istiyoruz. Bunun için büyük bir araştırma yapıyoruz. İlçemizdeki diğer takımlar ile, ilçe dışındaki diğer kulüplerde forma giyen Milaslı sporcularımızı tespit ediyoruz. 4-5 Eylül tarihlerinde iki günlük kamp düzenleyeceğiz ve teknik ekibimiz  takımımızda yer alacak olan isimleri belirleyecekler.

Tüm bunları yapabilmek adına düzenleyeceğimiz geceye sizlerin de destek olmasını istiyoruz” dedi.

Yeni Milasspor söz konusu olduğunda kendisinin bir belediye başkanı olarak değil, mevcut yönetimin bir neferi olarak görev almaya hazır olduğunu ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Yeni yasalardan dolayı Yeni Milasspor’a yaptığımız bazı yardımlarımızı yapamayabiliriz. Ancak diğer her türlü çalışmada destek olacağım. Herkesin elini taşın altına koyması gerekli.

Ayrıca bu yıl ilçemizdeki gençlerimizle ligde yer alma kararınızı destekliyorum. Türkiye’de derece yapan takımımız ve alt yapımızdan da gençlerimizi bu sezon takıma monte edersek çok daha iyi olacak” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.