Yeni işçiler bayram sonrasına kaldı

GELİ Müessese Müdürlüğü'nden emekli olan personel yerine 2013 yılı Ocak ayında yapılması planlanan ancak geride kalan sürede bir türlü gerçekleştirilemeyen 113 kişilik işçi alımlarının Ramazan Bayramı sonrasına bırakıldığı...

Yeni işçiler bayram sonrasına kaldı

GELİ Müessese Müdürlüğü'nden emekli olan personel yerine 2013 yılı Ocak ayında yapılması planlanan ancak geride kalan sürede bir türlü gerçekleştirilemeyen 113 kişilik işçi alımlarının Ramazan Bayramı sonrasına bırakıldığı iddia ediliyor.

GELİ Müessese Müdürü Kenan Emiralioğlu, Müessese'den emekli olan işçilerin boşluğunu doldurmak amacıyla söz konusu işçi alımlarının bir an önce yapılması için uğraş verdiklerini belirtmiş ve “Karar, Devlet Personel Dairesi'ne gönderildi. Tahminimize 1-2 hafta içinde İş-Kur resmi internet sitesinde yayınlanacaktır” ifadelerini kullanarak işçi alımları için 2013 Temmuz ayını işaret etmişti.

Söz konusu alımların işaret edilen tarihler arasında yapılamasının ardından, Ramazan Bayramı'ndan sonra yapılabileceği söylemleri gündeme gelmeye başladı.Yaklaşık 6 aydır yapılamayan işçi alımlarının iddia edildiği gibi Ramazan Bayramı'nın ardından yapılıp yapılamayacağı sorusu kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Ayrıca GELİ ve YLİ'ye yapılması planlanan 30 kişilik memur alımının gerçekleştirildiği de öğrenildi. Toplam 30 kişilik alımların 24'ünü mühendis, 6'sını ise memur kadrosunun oluşturduğu öğrenilirken, 30 kişilik kadronun 20'sinin GELİ'de, 10'unun ise YLİ'de bugün iş başı yapabileceği edinilen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.