Yelkenler rüzgara bırakılacak

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan 5. Bodrum Uluslaarası Optimist Yarışı (BIOR) 8 - 12 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Bodrum Belediyesi himayesinde,...

Yelkenler rüzgara bırakılacak

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan 5. Bodrum Uluslaarası Optimist Yarışı (BIOR) 8 - 12 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesi himayesinde, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ve Bodrum Ticaret Odası destekleriyle 5. Yılında şampiyona, Avrupa’nın önemli yarışları arasında yerini alan yarışa bu yıl 13 ülke katılıyor.

Bulgaristan, Litvanya, Tunus, Ukrayna, Hollanda, Danimarka, İsveç, Slovakya, Azerbaycan, Polanya, Almanya, Mısır ve Türkiye’den 381 yelkencinin kayıt yaptırdığı yarış, 8 Mart 2017 günü saat 17.00’de yapılacak olan açılış seremonisi ile başlayacak.

9 Mart’tan 12 Mart’a kadar 4 gün boyunca İçmeler’ deki yelken kulüpte yarışların gerçekleştirileceği şampiyona, 12 Mart 2017 günü saat 18.00 ‘ de Manastır Otel’de gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.