Yelken takımı en başarılı takım seçildi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) nin geleneksel ödül töreni gecesinin 20 ncisi Muğla da CNS Tesisleri nde gerçekleştirilerken, Fethiye Belediye Spor Kürek Takımı 2011-2012 sezonunda,  184 kulüp arasında en başarılı...

Yelken takımı en başarılı takım seçildi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) nin geleneksel ödül töreni gecesinin 20 ncisi Muğla da CNS Tesisleri nde gerçekleştirilerken, Fethiye Belediye Spor Kürek Takımı 2011-2012 sezonunda,  184 kulüp arasında en başarılı takım seçilerek kupa ile ödüllendirildi. Muğla Valisi Fatih Şahin in de katıldığı gecede ödül alan Fethiyeli sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Başkan Yardımcısı Metin Talaş da yalnız bırakmadı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) nin geleneksel olarak sürdürdüğü ödül töreni gecesinin 20 ncisi CNS Tesislerinde gerçekleştirildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 20. Ödül Gecesi ne Muğla Valisi Fatih Şahin, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Özel idare Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve yardımcısı Metin Talaş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Yatağan Belediye Başkan Vekili Tarcan Oğuz, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Güven, Kafaca Belediye Başkanı Murat Gökalp, Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Dernekler İl Müdürü Cengiz Demirci, İl Genel Meclisi üyeleri kulüp başkan ve temsilcileri, hakem ve spor camiasının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Muğla Valisi Fatih Şahin de konuşmasında, "sporla uğraşmak ve insan hayatının bir parçası haline getirmenin herkesin boynunun borcu olduğunu belirterek, “Spor, dostluk ve kardeşlik demektir. Fair-play spordaki en büyük başlıktır, bunu hiç unutmamalıyız. Spor ülke ve dünya barışına katkı sağlayan en önemli olgu, sporun çok önemli bir işlevi var. Spor farklı insanları ve kültürleri birleştiriyor. Sporda kazanmak elbette önemli ama her şeyden önemlisi dostluk kazanmalı. Gençlerimizi, çocuklarımızı bu yönde yetiştirmeliyiz” dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.  Öncelikle amatör spora katkılarından dolayı Vali Fatih Şahin, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci, CHP Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Salih Ercan, MHP İl Genel Meclisi Üyesi ve Grup Başkanvekili Coşkun Tutal ve MHP İl Genel Meclisi Üyesi Miraç Özcan a birer şükran plaketi takdim edildi. Fethiye Belediye Spor Kürek Takımı 2011-2012 sezonunda, 184 kulüp arasında  en başarılı takım seçilerek kupa ile ödüllendirildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.