YELDA EROL GÖKCAN, YATAĞAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MUSTAFA AKTAŞAK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  İlçe Başkan yardımcısı İsmail Göktepe, Kadın...

YELDA EROL GÖKCAN, YATAĞAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MUSTAFA AKTAŞ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  İlçe Başkan yardımcısı İsmail Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Duygu Yenioğlu, gençlik kolları başkanı Emrullah Özen ile birlikte Yatağan’da ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Gökcan ve beraberindekiler sırasıyla, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Suat Tekin,  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek,  Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü, Tes-İş Sendikası Başkanı Fatih Erçelik, Maden-İş Sendikası Başkanı Osman İlhan,  Millet Bahçesini ziyaret ederek sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Yatağan ziyaretleriyle ilgili gazetemize konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Yatağan’a sık sık geliyoruz. İlçede bazı sivil toplum kuruluşlarının geçtiğimiz günlerde seçimleri oldu. Hem yeni seçilen hem de yeniden seçilen başkanları ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip görüş alışverişinde bulunduk.  Tes-İş ve Maden-İş sendikaları iş yerleri ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları bildiren doya sundular. Muğla’da Millet bahçesi ilk olarak Yatağan İlçemizde yakında hizmete girecek. Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz çok yönlü olarak hizmetlerini devam ediyor. Yatağan, tarihinde görülmedi hizmetleri alıyor. Ben ziyaretlerimize iştirak eden ekibimize,  ziyaret ettiğimiz kuruluşlara ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.