Yaz yüzünü göstermeye başladı

Uzun süren kış mevsiminin ardından sahil beldelerinde yaz ve güneş yüzünü göstermeye başlarken güzel ve güneşli havayı gören vatandaşlar sahillere akın etti.Marmaris İlçesinde ,Nisan ayında artan hava sıcaklığını fırsat...

Yaz yüzünü göstermeye başladı

Uzun süren kış mevsiminin ardından sahil beldelerinde yaz ve güneş yüzünü göstermeye başlarken güzel ve güneşli havayı gören vatandaşlar sahillere akın etti.

Marmaris İlçesinde ,Nisan ayında artan hava sıcaklığını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere inerek deniz keyfi yaptı. Meteroloji sıcak havanın önümüzdeki hafta başına kadar süreceğini bildirdi.

Marmaris’te Nisan ayıyla birlikte havalarda ısınmaya başladı.İlçede deniz suyu sıcaklığı 17, hava sıcaklığı 25 derece ölçüldü.Her mevsim mavi ile yeşilin bir arada görüldüğü Marmaris'te, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerken çocuklar ise sahilde oynayarak eğlendi. Vatandaşlar ve turistler, Halk Plajı ve Uzunyalı Sahili'ndeki kafeterya ve parklardaki banklarda oturarak güneşlendi.

Sıcak havanın kendini hissettirdiği bir başka sahil beldesi ise Bodrum. Bodrum’da güneşin yüzünü göstermesi ile yabancı turistler ve vatandaşlar sahil kenarlarına akın ederken bazı vatandaşlar denize girerek bol bol güneşlendi. Çay bahçelerini ve kafeleri dolduran vatandaşlar sıcak havanın keyfini doyasıya çıkardı. Sahil kenarında bulunan birçok esnaf ise dükkanlarını açarak yaz sezonuna hazırlık yapmaya başladı. Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahilleri vatandaşlar ile doldu taştı. Hava sıcaklığının güneşin altında 30 dereceye ulaşmasıyla vatandaşlar güneşlenmeyi tercih etti. Güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar Bodrum’da dört mevsim bir anda yaşandığını belirterek, çok güzel bir hava olduğunu ve sıcak havanın tadını çıkardıklarını ifade etti. Denize giren vatandaşlar yaz sezonunu açtıklarını söyledi.

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, sıcak havanın hafta sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.