Yaz Spor Okulları kayıtları sürüyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları'nın başvuruları başladı. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği...

Yaz Spor Okulları kayıtları sürüyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları'nın başvuruları başladı. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları 18 branşta eğitim verecek. 2014 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 12 Mayıs itibariyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası önündeki stantta alınmaya başlandı.

Yaz Spor Okullarında bu yıl tenis, okçuluk, badminton, bisiklet, kick boks, boks, hockey, masa tenisi, cimnastik, basketbol, judo, atletizm, karate, yüzme, taekwondo, voleybol, futbol ve özel sporcular ile bedensel engellilere yönelik spor branşlarında eğitim verilecek. 29 Haziranda açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulları tanıtımları için Muğla geneli tüm okullarda duyuru yapan sportif eğitim uzmanları ve antrenörler tatil döneminde çocukların aktif spor yapacakları branşlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.