Yaz Spor Okulları açıldı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 20’den fazla branşta düzenlenen Yaz Spor okullarının açılış töreni kalabalık bir sporcu veli topluluğunun katılımı ile Muğla Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.Değişik...

Yaz Spor Okulları açıldı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 20’den fazla branşta düzenlenen Yaz Spor okullarının açılış töreni kalabalık bir sporcu veli topluluğunun katılımı ile Muğla Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Değişik animasyonlar, konfeti ve balon şovlarla tam bir şölene dönüşen açılışa sabahın erken saatleri olmasına rağmen 3000'e yakın veli ve sporcu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, okçuluk dalında ki milli sporcuların hedeflere asılan balonları vurdukları gösteri, Hokey, Masa Tenisi, Paralimpik Basketbolcuların gösterileri, Taekwondo, Cimnastik gösterilerini izledi. Öte yandan salona bisikletleri ile giren bisiklet sporcuları güzel bir tablo oluştururken velilerden büyük alkış aldı. Törende bir Konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nihat Ekinciler, bu görkemli tabloya yakışan tesislerinde kısa sürede Muğla sporcularının hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.

3500 den fazla sporcunun yaz spor okullarına kayıt yaptığını belirten Muğla Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise “Bu görkemli açılışla velilerimizi ve sporcularımızı spora daha da heveslendirmek ne kadar doğru bir şeyler yaptıkları göstermek istedik” dedi. Çeker spor okullarına kayıtların bir hafta kadar daha devam edeceğini belirterek, “Belirli bir sınırımız yok, spor yapmak isteyen tüm gençlerimizin çocuklarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.