Yaz Okulu öğrencilerinden Gençlik Merkezine ziyaret

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü  bünyesinde faaliyetlerini hızla sürdüren Yaz Spor Okulları sporcuları Basketbol Antrenörü Kemal Partal ve diğer branş antrenörleri ile Muğla Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.Muğla...

Yaz Okulu öğrencilerinden Gençlik Merkezine ziyaret

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü  bünyesinde faaliyetlerini hızla sürdüren Yaz Spor Okulları sporcuları Basketbol Antrenörü Kemal Partal ve diğer branş antrenörleri ile Muğla Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.

Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi tarafından karşılanan gençlere, Gençlik Liderleri Muğla Gençlik Merkezini ve faaliyetlerini tanıttı. Sporcu gençlerin gençlik merkezine yönlendirilmelerine sağlayan branş antrenörleri ile Muğla Gençlik Merkezi Gençlik Çalışanları, her branştan sporcuların rutin aralıklarla gençlik merkezini tanımaları, ziyaret etmeleri ve bu yaş grupları ile yapılabilecek etkinliklerin artırılmasına hususunda görüş birliğine vardılar.

Çocuklara çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren ,Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi “Basketbol ve voleybol branş sporcuları ile Gençlik Merkezine geldikleri takdirde edinecekleri kazanımlar üzerine sohbet etti

ve buranın sadece bir kamu kurumu değil aynı zamanda okul dışında kendilerini geliştirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, ulusal uluslararası fırsatlardan faydalanabilecekleri  bir platform olduğunu söyledi.Gençlik Merkezi’nin,  hayallerini hayata geçirebilecekleri, boş vakitlerini dolu dolu değerlendirebilecekleri ve fikir üretebilecekleri bir kamu kurumu olduğunu söyleyen Türedi, kapımız tüm gençlere açık.” dedi.

Yaz spor okullarına 7 binden fazla gencin kayıt yaptırdığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise, bu çalışma ile hem Gençlik Merkezi üye sayısını arttırmak hem de gençlere  ildeki Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi verme şansı yakaladıklarını belirterek, ziyaretlerin diğer branşlarda da rutin olarak devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.