Yayman’dan Gazetemizi ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Uşak eski Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Haber Gazetesini ziyaret etti.Muğla’da uzun süre Vali Yardımcılığı görevini sürdüren ve kısa bir süre önce Uşak Vali Yardımcısı...

Yayman’dan Gazetemizi ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Uşak eski Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Haber Gazetesini ziyaret etti.

Muğla’da uzun süre Vali Yardımcılığı görevini sürdüren ve kısa bir süre önce Uşak Vali Yardımcısı olarak atanan Mestan Yayman, Muğla Haber Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Muğla Haber Gazetesi yetkili ve yazı işleri çalışanları ile sohbet eden Yayman, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Muğla Haber Gazetesinin tarafsız yayınından dolayı kutladığını belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mestan Yayman, “Kuruluşunuzun üzerinden 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen tarafsız haber akışınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Büyükşehir’e adaylığım ile birlikte inşallah seçilirsek çok güzel çalışmalarımız olacak. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Muğla Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Günay, “ Vali Yardımcılığınız süresince yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizi kutluyorum. Büyükşehir belediyesine adaylığınızda da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.