Yayman'dan adaylara açık oturum daveti

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman, diğer partilerin başkan adaylarına seslenerek; “İstedikleri yerde istedikleri zaman açık oturum yapmaya hazırım” dedi.Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren...

Yayman'dan adaylara açık oturum daveti

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman, diğer partilerin başkan adaylarına seslenerek; “İstedikleri yerde istedikleri zaman açık oturum yapmaya hazırım” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman, diğer partilerin Menteşe Belediye Başkan adaylarına açık oturum davetinde bulundu.

Tek gayesinin; var gücüyle insanlar için çalışmak olacağını belirten Yayman, “Bunu zaten hemşerilerimiz biliyor. Menteşe’de elimizden gelen neyse var gücümüzle çalışacağız. Aslında benim çalışma prensibim şöyle; Ben daha sonraki yıllarda geriye dönüp baktığım zaman ‘Eyvah şu işi de yapabilirdim. Yapmadım’ demek istemiyorum. Bazen yapamamış olabiliriz. İnsanoğlu her şeyi yapamayabilir ama en azından onun ıstırabını çekersiniz. Yani yapmamak ile yapamamak arasında çok büyük bir fark var” dedi.

Yayman, “Diğer parti adayları ile açık oturuma katılır mısınız?” sorusuna da şöyle cavep verdi:

“Muğla bizim için çok önemli. Bu topraklarda büyüdük bu yüzden bir borcumuz olduğunuzu düşünüyorum. Biz vatandaşlarımıza çalışmalarımızı anlattık ve arkasında da duruyoruz. Sorunuz üzerine bende buradan seslenmek istiyorum; aday arkadaşların istedikleri yerde, istedikleri zamanda ben açık oturum yapmaya hazırım. Eğer Muğla’nın sorunları daha fazla gün yüzüne çıkacak veya çözüm noktasına ulaşılacaksa ben her zaman elimi taşın altına koyarım.”

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.