YAYMAN'A COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Muslihittin Mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısında miting havasında karşılandı.Seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları yapan, AK Parti Menteşe Belediye...

YAYMAN'A COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Muslihittin Mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısında miting havasında karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları yapan, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, meclis üyeleri ve eşi Derya Yayman'la birlikte son olarak Muslihttin Mahallesi sakinleri ile güneş evi parkında buluştu. Miting havasında karşılanan Mestan Yayman, 500'ü aşkın mahalle sakininin sevgi gösterisi eşliğinde konuşmasını gerçekleştirdi.

Paraşütlü reklam jesti

Güneş Parkında mahalle sakinlerine projelerinden bahseden Mestan Yayman, konuşma yaptığı sırada gökyüzünde Cumhur Durmaz kullanımında motorlu yamaç paraşüt (paramotor) gösteri yaptı. "Dr. Mestan Yayman Menteşe Belediye Başkanı" yazılı paraşütte AK Parti bayrağı gökyüzü semalarında tur attı. Muğla Havacılık Külübü Başkanı Cumhur Durmaz, "Bu tür etkinliğimizi önemli günlerde ve reklam çalışmalarında yapıyoruz. Gökyüzü semalarında dolaşan bu reklam çalışmamızı ise Mestan bey'e jest amaçlı yaptık. Kendisini vali yardımcılığı sürecinden tanıyoruz. Şahsi olarak çok sevdiğimiz Mestan beye çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

2 proje'nin MUTSO'da beklediğini işaret eden Yayman, iki projeden biri olan Gıda Organize Sanayi Bölgesi projesinin gerçekleşmesi durumunda 7 bin gence istihdam sağlanacağını belirtti. Seçimi kazanmaları durumunda ilk iş MUTSO'ya bu proje için destek vermek olduğunu dile getiren Yayman, şunları söyledi;

"Akkaya köyünün üstünde 750 dönüm hazine arazisi üzerine kurulacak olan Gıda Organize Sanayi Bölgesi. Biz seçimi kazanırsak bakanların kapısının önünde yatıp kalkacağız ve o projeyi hayata geçireceğiz. Gıda İhtisat Organize Sanayi Bölgesi kurulduğunda en az 7 bin evladımız orada çalışıyor olacak. Akçova girişinde fuar alanı sahibini bekliyor. Milas'ta, Fethiye'de Tarım fuarı yapılabilirken malesef Muğla'da yer olmadığından, mekan olmadığından bu şehrin sahibi olmadığından Muğla'da yapılamıyor."

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.