Yayman’a amorti çıktı

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında bir piyango bayisinde oynadığı Kazı Kazan’dan amorti kazanırken, “ Biz davaya inandık. İşimizi şu an olduğu gibi şansa bırakmayacağız”dedi.Muğla’nın...

Yayman’a amorti çıktı

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında bir piyango bayisinde oynadığı Kazı Kazan’dan amorti kazanırken, “ Biz davaya inandık. İşimizi şu an olduğu gibi şansa bırakmayacağız”dedi.

Muğla’nın yeni kurulan ilçesi Menteşe AK Parti Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamında seyyar Milli Piyango satıcısıyla sohbet etti. 70 yaşındaki Milli Piyango satıcısından oy isteyen, Yayman’a bilet satıcısı ‘Önce bir bilet al’ demesi üzerine aldığı kazı-kazan’a amorti isabet etti.

Kazı-Kazan oynadı

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman, 2 göz bir evde 10 çocuklu bir ailenin 7. çocuğu olarak dünyaya geldiğini belirterek, “İlkokulda vali-kaymakam. Lise sonda Muğla’ya belediye başkanı olmak istedim. Şuan 41 yaşındayım. Kazıdığım bilete amorti isabet etti. Ama biz işimizi şansa bırakmayacağız. Biz inanacağız ve bu seçimleri kazanacağız” diye konuştu.

“Bir elin nesi var iki elin sesi var” atasözünü hatırlatan Yayman, şunları kaydetti:

“Alparslan 1071’de Anadolu’ya girerken ordusu sadece 50 bin kişiydi. Bizans ordusu ise 200 bin kişi. Yani bir askere 4 asker, bir kılıca 4 kılıç düşüyordu. Yarım saat sonunda Bizans ordusu bozguna uğradı. Biz diğer partilere oy veren seçmenlere projelerimizi bire bir anlatacağız. Alparslan ve askerleri Anadolu’nun Türkleşeceğine inandılar. Biz de inanmalı ve bu yolda çalışmalıyız. Biz bir eliz. Siz de elinizi uzatırsanız 40 yıllık bu zulüm sona erecektir” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.