YAYMAN, KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamında kurum v e kuruluşları ziyaret etti.Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan...

YAYMAN, KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamında kurum v e kuruluşları ziyaret etti.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, son olarak kurum ve kuruluşların temsilcileri ve personellerini ziyaret etti. Valilik, Sağlık İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Orman Bölge Müdürlüğü, AYDEM, Adliye’yi ziyaret ederek personellerle tek tek görüştü. Kurum Müdürleriyle de görüşen Yayman, fikir alışverişinde bulundu.

Seçimi kazandıkları taktirde kurumlarla iç içe olacaklarını söyleyen Yayman, “Belediye Başkanlığı bize nasip olursa, kurumlar arası diyaloğumuz mükemmel olacak. Özellikle Kaymakamımız ile birlikte diğer kurumlarımızla birlikte kol kola el ele vererek çalışmanın sözünü veriyorum. Eğer biz kurumlar birlikte hizmet yarışında olursak Muğla’mız daha hızlı büyür ve sorunlar daha çabuk çözülür anlayışındayız'' diye konuştu.

Yayman, ziyaretlerini diğer kurum ve kuruluşlarıyla devam etti.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.