Yayman esnaf ziyaretinde pide yaptı

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile devam AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, ziyarette bulunduğu pide salonunda tezgahın başına geçerek pide yaptı.Seçim çalışmalarını Emirbeyazıt mahallesindeki...

Yayman esnaf ziyaretinde pide yaptı

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile devam AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, ziyarette bulunduğu pide salonunda tezgahın başına geçerek pide yaptı.

Seçim çalışmalarını Emirbeyazıt mahallesindeki esnafları ziyaret ederek devam eden AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, ziyaret ettiği Kale pide salonunda merdaneyi eline aldı hamuru açıp ocağa verdi. Pidenin pişmesinin ardından da pideleri tek tek kesip tepisye yerleştiren Yayman'a iş yeri sahibi Ümit Yeşilkünar ise, "Adayın helinden her iş geliyor maşşallah" demesi partililer tarafından alkışlandı.

İş yeri sahibi Yeşilkünar ile uzun süre sohbet eden Yayman, esnafın sorunları hakkında bilgi aldı. Esnaflığın zor olduğunu belirten Yayman, "Muğla'da esnaf olmak çok zor. Başta park sorunu olmak üzere bir çok konuda esnafımız sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntılarında giderilmesi gerekiyor. Bizler başta yağmur sularını engellemek daha sonra ise park sorunlarına çözüm bularak esnafımızın boğazını sıkan bu iki sorunu çözeceğiz" dedi.

Yayman buradaki ziyaretinin ardından diğer esnafları gezdi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.