YAYMAN: DÜĞEREK UYDU KENT OLACAK

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Düğer mahallesinin köy olarak bırakıldığını ileri sürerek, “ Biz Düğerek’i Uydu Kent haline getireceğiz.”dedi.AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman,...

YAYMAN: DÜĞEREK UYDU KENT OLACAK

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Düğer mahallesinin köy olarak bırakıldığını ileri sürerek, “ Biz Düğerek’i Uydu Kent haline getireceğiz.”dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, partisinin Düğerek ve Orta Mahalle üyeleriyle Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemeğe 600’e yakın parti üyesi katıldı.

Yemekte konuşan Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Düğerek’e 2 kat üzerinde imar izni verilmediğini ve hala bir köy gibi bırakıldığını ifade etti.

Modern binalar yapılması için gerekli çalışmaların yapıldığını anlatan Yayman, “Üç dönemdir Düğerek’in kendi evladı bir belediye başkanı var. Ama hala iki katlı evlere izin veriliyor. Adeta bir köy görünümünde. Biz bu olaya son vereceğiz. Düğerek’e zemin + 9 kat imar izni vereceğiz. Modern binalar yapılmasını sağlayacağız. Düğerek bir ‘uydu kent’e dönüşecek” dedi.

Mestan Yayman, Menteşe’de bulunan birçok mahallede hala insanların güneş görmeyen, tuvaletleri ve lavaboları dışarıda olan evlerde yaşadıklarına da dikkati çekerek, “Biz buna da son vereceğiz. Gerekirse TOKİ ile bu ailelerimizin daha modern ve konforlu evlerde oturmalarını sağlayacağız. İmar planında yapacağımız değişiklikle bu kent dünyanın en konforlu şehirleri arasına girecek. Bunu yapmak bizim boynumuzun borcu olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.