Yayman, Aydınlı hemşehrileriyle buluştu

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, öğretmenevinde Muğla'da yaşayan Aydınlılara yemek verdi.Seçim çalışmalarını köy, mahalle ve sanayi ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan...

Yayman, Aydınlı hemşehrileriyle buluştu

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, öğretmenevinde Muğla'da yaşayan Aydınlılara yemek verdi.

Seçim çalışmalarını köy, mahalle ve sanayi ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamıda son olarak öğretmenevinde Muğla'da yaşayan Aydınlılara yemek verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, meclis üyesi adayları ile Mestan Yayman'ın eşi Derya Yayman'da katıldı.

Aydın'da doğmakan gurur duyduğunu belirten Yayman, "İyi ki Aydın ve Muğla sınırları içinde doğmuşum. Çünkü, Aydın ve Muğla insanı çalışmayı seven insanlardır. İyi ki Muğla'da değil de Aydın'da doğmuşum diyorum. Çünkü, Muğla'da doğmuş olsaydım, başta Kaymakamlığımı, daha sonra Vali Yardımcılığı görevimi Muğla'da yapamayacaktım. Aydın sınırlarında yaşadığım evime elektrik, su, yol yaptırmak fikrim belki olmayacak ve Belediye Başkanı olma hayalim de olmayacaktı. Yani "hayatımda yokluk çeken her vatandaşıma hizmet etmek istiyorum" dediğim günden bu yana hızla çalışıyor, tırnaklarımla kazıya kazıya hedefime ulaşıyorum" dedi.

İl genelinde 25 bin Aydın'lının Muğla'da ikamet ettiğini söyleyen Yayman, "Biliyorum ki buradaki çoğu kişi benim çektiğim çileli yollardan geldi. Biliyorum ki buradaki herkes ahdi vefayı çok iyi biliyor.  Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş,  2'inci, 3'üncü etap TOKİ'yi getiremektir. Yeni imar alanları açarak Muğla eski evlerinde zor şartlarda yaşayan hemşerilerimi daha modern imkanlarda yaşatmak bizim boynumuzun borcu olsun. Menteşe'nin 48 köy ve 4 beldesine cenaze aracı hizmeti vereceğiz. Bozdoğan'da yada başka bir yerde bir gün köyünüzde bir yakınınız vefat ettiğinde, heykelden ücretsiz olarak belediye otobüsümüzü kaldırıp, burada ikamet eden Aydınlı, Denizlili vatandaşlarımızın da cenaze evlerine taşıma yaparak onların o günkü sıkıntılarını bir nebze olsun alacağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.