YAYMAN ADAY DAYLIĞINI AÇIKLADI

Muğla’da uzun yıllar Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Dr. Mestan Yayman, AK Parti’den Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.Muğla Vali Yardımcısı olarak uzun bir süre görev yapan ve Uşak...

YAYMAN ADAY DAYLIĞINI AÇIKLADI

Muğla’da uzun yıllar Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Dr. Mestan Yayman, AK Parti’den Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Muğla Vali Yardımcısı olarak uzun bir süre görev yapan ve Uşak Vali Yardımcısı olarak atanan Mestan Yayman, Vali yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında yaptığı basın açıklamasına İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe köylerden bine yakın vatandaş katıldı.

Parti binasında projelerinden bahseden Yayman, koltuk sevdasında olmadığını aday adaylığı süreci ve sonrasında Muğla için çalışmalarına devam edeceğini belirtti. 28 Şubat olaylarında idam edilecek kurum amirlerinden biri olduğunu belirten Mestan Yayman, “ 28 Şubat sürecini yaşatanla, Ergenekoncular, derin devletçiler, sizi çok çektirdi, bütün değerlerimizi alt üstü ettiler. Anamızdan emdiğimiz sütü haram ettiler bize. Eğer başarabilselerdi Türkiye’de idam edecekleri ilk mülkü idamlarından birisi bu gördüğünüz gariban kardeşinizdi” dedi.

“İNSAN’A İNSAN OLDUĞU İÇİN YARDIM ETTİM”

Hiçbir zaman koltuk sevdasında olmadığının altını çizen Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Yayman, “ Biz haklımıza hizmet etmek için buradayız. Bizde hiçbir zaman ihanet olmaz. Bizde hiçbir zaman sırtını dönüp gitmek olmaz. Bizim defterimizde kitabımızda vefasızlık yoktur. Biz böyle büyüdük böyle öleceğiz. Benim önceliğim her zaman insanlara insan olarak yardım etmek vardı. Ve ben hep bu önceliğimle insanlara insan oldukları için yardım ettim” şeklinde konuştu.

“GEMİ ORGANİZE SANAYİ YAPACAĞIZ”

Muğla’nın bin 124 km kıyı şehidine sahip olduğunu hatırlatan Yayman, “Uzun bir kıyı şeridiniz olabilir, denizinizde olabilir ama o denizde gemi yoksa deniziniz çok şey ifade etmez. Biz bu söze hizmet ile başlamak istiyoruz. Bu görev bize nasip olursa Milas veya Fethiye’ye büyük bir Gemi inşaat Organize Sanayi yapmak istiyoruz. Ve bu organize sanayide 10 bin genç arkadaşımıza iş imkanı sağlayacağız” diye konuştu.

“MEMURLAR UMURSAMAZ OLMAYACAK”

Milas, Marmaris, Köyceğiz ve köylerle ilgili projelerinden bahseden Yayman, köy yollarının parke kaplamalarından çıkıp sıcak asfalta geçeceklerini, İhracat için mermer firmalarının işlerini kolaylaştırmak ve kapasiteyi arttırmak başlıca projeleri arasında olduğunu sözlerine ekleyen Yayman, şunları söyledi;

“Bizim yönetimimizde bugün git yarın gel, yarında olmadı senin canın çıkmış bana ne diyen bir memur asla ve asla olmayacaktır. Bu ilde kara yolları sorunlarını tamamıyla çözmek bizim görevimiz olacak. Yatağana gittiğim her defasında içim sızlıyor. Koskoca Yatağan belediyesi 50 bin liraya yapılacak olan alt geçit veya üst geçidi yapmaktan bu kadar mı acizdir. Denizli’deki hizmetleri görerek imrendiğinizi biliyoruz. Bunların daha iyisini Muğla’da yapmak bizim namus borcumuzdur.”

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.