Yatağanspor’dan alt yapı atağı

Yatağanspor Futbol Takımı bünyesinde kurulan Yaz Spor Okulu'nda çalışmalar başladı.  Toplam 65 kişinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulu'nda 6-12 yaş arası çocukların kabul edildiği belirtilirken, Yatağanspor altyapısından...

Yatağanspor’dan alt yapı atağı

Yatağanspor Futbol Takımı bünyesinde kurulan Yaz Spor Okulu'nda çalışmalar başladı.  Toplam 65 kişinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulu'nda 6-12 yaş arası çocukların kabul edildiği belirtilirken, Yatağanspor altyapısından yetişen bazı öğrencilerin şimdiden milli takıma çağırıldığı da öğrenildi.

Türk futbolunda alt yapıya verilen önemin artmasıyla beraber, Yatağanspor da alt yapıya yönelik yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye başladı. 6 - 12 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanan Yaz Spor Okulu'na toplam 65 öğrencinin kayıt yaptırdığı öğrenilirken, aynı zamanda Yatağanspor Kulüp Başkanı olan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yaz Spor Okulu'nu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Yatağanspor'un hedefleri olan bir takım olduğuna vurgu yapan Başkan Işık; “Dünya çapında adını duyurmuş Avrupa devi takımlara baktığımızda alt yapının önemini daha iyi kavrıyoruz. Kulüp altyapılarından yetişen pek çok sporcu çok yüksek meblağlarla futbol sektöründe adını duyuruyor. Yatağanspor Kulüp yönetimi olarak Yatağan'ın gençlerinin ve çocuklarının da bu yeteneğe sahip olduğunun farkındayız. Ancak önemli olan keşfedilemeyen bu yeteneklere gereken ilginin gösterilmesi ve gelişimleri için onlara bir kapı açılması. Yatağanspor bünyesinde açılan Yaz Spor Okulu'nun amacı da bu. Öğrencilerimiz arasında birbirinden yetenekli çocuklarımız var” dedi.

Yatağanspor U 11 Futbol Takımı'nda oynayan 10 yaşındaki Süleyman Kaptan'ın kendini ispatlamaya çalışan minik yeteneklere en iyi örnek olduğunu belirten Başkan Işık; “Yatağanspor alt yapısından 10 yaşındaki Süleyman Kaptan kendini ispatlayarak Milli Takım'a çağırıldı. Bunun gibi birkaç çocuğumuz daha var. Alt yapıya yapılan yatırımların meyvesini vereceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.