YATAĞANSPOR TRANSFERDE NOKTA ATIŞ YAPIYOR…

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımı Yatağanspor ve Muğlaspor ligin devre arasında çalışmalarına devam ediyor.Ligin ilk devresini 13 puanla beşinci sırada tamamlayan Yatağanspor ligin ikinci devresine...

YATAĞANSPOR TRANSFERDE NOKTA ATIŞ YAPIYOR…

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımı Yatağanspor ve Muğlaspor ligin devre arasında çalışmalarına devam ediyor.

Ligin ilk devresini 13 puanla beşinci sırada tamamlayan Yatağanspor ligin ikinci devresine iddialı hazırlanıyor. Ligin illk yarısında oynadığı maçlarda sergilediği futbolla büyük beğeni kazanan Yatağanspor, başarılı Teknik Direktörü Cihan Bulut koordinesinde devre arası transferlerini sürdürüyor.

Şu ana kadar, daha önce Kemalpaşaspor’da forma giyen Mustafa Saydam ile Bucaspor altyapısında yetişen, daha sonra Muğlaspor’da profesyonel ligde mücadele eden ve son olarak grubunda lider olan Arhavispor’da forma giyen kanat oyuncusu Doruk Bulut ile kesin olarak anlaşan Yatağanspor bazı mevkiler içinde dört futbolcu ile görüşmelerine devam ediyor.

Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan Stoper Turgut, Manavgatspor’dan Stoper Kerem Onaylı, Artvinspor’dan Santrafor Erdal Alıcı ve Niksar Belediyespor’dan forvet Gökhan Koç ile görüşmelerine devam eden Yatağanspor, transfer de adeta nokta atışı yapıyor.

Hazırlıklar hakkında görüştüğüm Yatağanspor Teknik Direktörü Cihan Bulut, hazırlıkların çok iyi gittiğini ve ligin ikinci devresinden çok umutlu olduğunu söyledi.

Futbolculuk dönemini çok iyi bildiğim ve futbolculuk yaşamı başarılarla dolu olan Cihan Bulut Hocam Yatağanspor’da yarattığı olumlu hava ve futbolcuları ile kurduğu iyi diyalog ile dikkat çekiyor.

Yatağanspor devre arasında yaptığı nokta transferleri ile dikkat çekerken, aynı grupta mücadele eden efsane Muğlasporumuzdan ise hiç ses seda yok.

Çok sayıda futbolcu ile görüştüklerini duyduğumuz Muğlaspor’da, antrenmana çıkan yeni oyuncuları bilmemize rağmen kulüpten hiçbir açıklama yapılmaması da ayrı bir sıkıntı. Neyse yaşanmış ve basına yansımış bütün olumsuz gelişmeleri yalanlayan Sayın Kulüp Başkanı ve yönetiminin bu konuda da vardır bir bildiği. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.