YATAĞANSPOR, PANDEMİDEN SONRAKİ SEZONA HAZIRLANIYOR

MUSTAFA AKTAŞYeni tip Coronavirüs nedeniyle ara verilen sezonun yeniden başlayacağı tarih için hazırlıklarına başlayan Yatağanspor bir taraftan da kadrosunu güçlendiriyor.TÜRKBÜKÜ’NDE KAMPA GİRDİBölgesel Amatör Ligi’nde,...

YATAĞANSPOR, PANDEMİDEN SONRAKİ SEZONA HAZIRLANIYOR

MUSTAFA AKTAŞ

Yeni tip Coronavirüs nedeniyle ara verilen sezonun yeniden başlayacağı tarih için hazırlıklarına başlayan Yatağanspor bir taraftan da kadrosunu güçlendiriyor.

TÜRKBÜKÜ’NDE KAMPA GİRDİ

Bölgesel Amatör Ligi’nde, pandemi kuralları çerçevesinde maçların oynanamamasıyla taraftarından uzak kalan Yatağanspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’nde sezon hazırlıkları için kampa giren Yatağanspor, diğer yandan da kadroyu güçlendirmeye devam ediyor. Neredeyse yeni bir takım kuran Yatağanspor’a her pozisyona alternatif oyuncular takviye edilirken, takımın genellikle genç yeteneklerden oluştuğu görüldü.

KADROYA YENİ KATILANLAR

Metin İlhan Diyarbakırspor 23 yaş, Ulaş Sarı Cizrespor 25 yaş, Taner Çakmak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü 20 yaş, Ahmet Kantar Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü 20 yaş, Enes Erdal İç 12 Bingölspor, Tuncer Baysal İskenderun Futbol Kulübü 29 yaş, İsmail Çetin Kemerspor 30 yaş, Ensar Çetinkaya 12 Bingölspor, Cantürk Güngör Muğlaspor.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.