YATAĞANSPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞYatağanspor Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Salı günü Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı.Saygı duruşu  ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurula, Belediye Başkan Vekili Bülent Çolak,...

YATAĞANSPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağanspor Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Salı günü Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı.

Saygı duruşu  ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurula, Belediye Başkan Vekili Bülent Çolak, Başkan Yardımcısı İsmail Kaya,  Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa Yenioğlu, yönetim kurulu üyeleri delegeler ve ilgili kişiler katıldı.

Divan Başkanlığını Enver Kansu’nun yaptığı genel kurulda,   yönetim, denetim ve mali raporlar okunarak ibra edildi.

Konuşmalardan sonra yapılan seçimde yeni yönetim; Mustafa Yenioğlu, Turgut Özcan, Memiş Kuzu,  Fecaz Sarı, M. Serhat Serdaroğlu, Sadık Altındal,  Fatih Erçelik, Osman Bulut Erkan Çakım, Hüsamettin Dören, Fuat Göka, Sabri Toksöz, Erdoğan  Demircioğlu, Ercan Karakoç, Serkan Özen, Necmettin Ün, Mustafa Arslan, Fikret Topal, Furkan Kurt’tan oluşurken,  Deneti kurulu, Muhammet Çavuş, Fettah Seval ve Yasin Çamcı’dan oluştu.

Yeni yönetim önümüzdeki günlerde toplanarak Başkan ve organlarını belirleyecek. Üst kurul delegeleri ise, Mustafa Toksöz, Mustafa Yenioğlu, Ali Tekin ve Arif Güldürüm’den oluştu.

Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa Yenioğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Yatağanspor kulübü olarak başarılı bir sezon geçirdik İlde, 1. Bölgede 5. Olduk. Bu gün de olağan genel kurulumuzu ilk toplantıda yaptık. Ben Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza,   Genel kurulumuza katılan herkese,  kulübümüze katkı veren,  yönetimime, teknik heyetimize, sporcularımıza,  emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim önümüzdeki günlerde toplanarak Başkan ve organlarını belirleyecektir. Genel kurulumuzun kulübümüze ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.