YATAĞANSPOR LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

MUSTAFA AKTAŞBölgesel Amatör Bal Ligi 9. grupta mücadele eden Yatağaspor sezonun ilk maçında İzmir ekibi Kemalpaşaspor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başladı.Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Başkanı...

YATAĞANSPOR LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

MUSTAFA AKTAŞ

Bölgesel Amatör Bal Ligi 9. grupta mücadele eden Yatağaspor sezonun ilk maçında İzmir ekibi Kemalpaşaspor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa Yenioğlu’nun da izlediği maça Yatağanspor hızlı başladı. Yatağanspor aradığı golü İzmir ekibi Kemalpaşa spor karşısında 34. dk da Serhat Siyahtaş'ın attığı golle buldu.

İlk maçını kazanarak, İzmir ekibi Kemalpaşaspor’u 1-0 mağlup eden Yatağanspor oynadığı futbolla taraftarlardan ve yöneticilerden tam not aldı. Maç sonunda sahada büyük coşku yaşandı.

Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa Yenioğlu, “İlk maçımızı kazanmanın sevicini yaşıyoruz. Sezona çok iyi hazırlandık. Çok önemli transferler yaptık.  Hedefimiz ligi üst sırada bitirmektir.  Ben Takıma destek olan herkese, teknik heyete sporcularıma taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Maçta Pandemi kuralları dolaysıyla sahaya görevliler dışında kimse alınmadı.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.