Yatağanspor, Kale’yi yıktı:2-0

Yatağanspor, son karşılaşmasını sahasında Denizli Kale Belediyespor ile yaptı. Maçı güçlü ekibini 2-0 yenen Yatağanspor derin bir nefes aldı.Bölgesel Amatör Ligi 8’inci grubun 23’üncü haftasında ligin alt sıralarında...

Yatağanspor, Kale’yi yıktı:2-0

Yatağanspor, son karşılaşmasını sahasında Denizli Kale Belediyespor ile yaptı. Maçı güçlü ekibini 2-0 yenen Yatağanspor derin bir nefes aldı.

Bölgesel Amatör Ligi 8’inci grubun 23’üncü haftasında ligin alt sıralarında yer alan Yatağanspor, ligin iddialı takımlarından Denizli Kale Belediyespor ile sahasında karşılaştı. Ahmet Can Bulut’un yıldızlaştığı maçta 2 dakikada gelen 2 golle, Yatağanspor altın değerinde 3 puan elde etti.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8’inci grubun 23’üncü hafta maçında, ligin şampiyonluk favorilerinden Denizli Kale Belediyespor ile ligin alt sıralarında yer alan Yatağanspor, Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda karşılaştı.

Sahasındaki son 7 maçında galibiyet yüzü göremeyen Yatağanspor ile son iki maçından mağlubiyetle ayrılan Denizli Kale Belediyespor arasında oynanan maçın orta hakemliğini Ersan Şen, yardımcı hakemliklerini Murat Tıranpa ve Hüseyin Aycan ile dördüncü hakemliklerini Anıl Şen yaptı.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, aynı zaman kulüp başkanı olan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda futbolsever ile Yatağanspor taraftarı izledi.

Antrenör Yiğit Yurtaydın yönetimindeki Yatağanspor, maça hızlı başlayan taraf oldu.

Maçın henüz 18’inci dakikasında Ahmet Can Bulut’un attığı golle öne geçen Yatağanspor, golün 2 dakika sonrasında yine Ahmet Can Bulut’un attığı golle sahasında 2-0 öne geçti.

Gollerin ardından maçın kontrolünü elinden bırakmayan Yatağanspor, ligin iddialı takımlarından Denizli Kale Belediyespor’u evine eli boş gönderdi.

Öte yandan ligin bir diğer Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor, Çal Belediyespor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü.

Bu sonuçlarla, Yatağanspor ligdeki puanını 28’e çıkartarak en yakın takipçisi Ortaca Belediyespor ile puan farkını 7’ye yükseltti.

Denizli Kale Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle lider Ödemişspor’un 6 puan gerisinde 42 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

Yatağanspor, ligin 24’üncü hafta maçında, 25 Mart Pazar günü saat 15.00’da, ligin son sırasında yer alan Uşak Vefaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.