Yatağanlılar yaylada buluştu

Yatağan Y. Yayla Mahallesi  ‘Keşkek ve Bahar Şenliği’nin 2. Si tam bir dostluk ve dayanışma duyguları  içinde yapıldı.  Y. Yayala Mahallesinde ormanlık alanda yapılan Şenliğe ilgi büyüktü.Sanatçılar, Ahmet...

Yatağanlılar yaylada buluştu

Yatağan Y. Yayla Mahallesi  ‘Keşkek ve Bahar Şenliği’nin 2. Si tam bir dostluk ve dayanışma duyguları  içinde yapıldı.  Y. Yayala Mahallesinde ormanlık alanda yapılan Şenliğe ilgi büyüktü.

Sanatçılar, Ahmet Durmuş, Pop star Belgin, Elif Avcı, Yatağan Belediyesi ASFAD  Halk oyunları ekibinin sahne aldığı şenlikte katılanlara yöresel keşkek ikram edildi.  5 Kazan keşkeğin dağıtıldığı şenliğe, CHP Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Milletvekili adayı Elvan Göçer, MHP Milletvekili adayı Prof.Dr. Peyami Cinaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali tekin ve ekibi,CHP İlçe Başkanı Kamil Genek ve ekibi, MHP İlçe Başkanı  Serkan Uzun ve ekibi, Kavaklıdere CHP İlçe Başkanı Zafer Akkaş, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Daire Amirleri, Muğla Zirve Dağcılık Kulübü üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

  1. Yayla Mahallesi Muhtarı Esat Gök, yaptığı konuşmada; “Bu yıl 2. Sini gerçekleştirdiğimiz Keşkek ve Bahar Şenliğine hoş geldiniz, Umarız hoş bir gün geçirirsiniz’diyerek ekibine yanına çağırarak teşekkür etti. Muhtar Gök, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve diğer katkı yapanlara da birer plaket sundu. Festivallerin birlik kardeşlik ve dayanışma olduğunu belirten, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Burada görüldüğü gibi hep birlikte eğleniyoruz, birbirimizi sevelim huzur içinde yaşayalım. Birbirimizi hazmetmek zorundayız. Festivaller bunun en önemli göstergesi. Ben emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum”dedi.

“Siyasi görüşümüz önemli değil  biz Kavaklıdere Belediyesi olarak Yatağan ve  diğer çevre Belediyelerle iş birliği içindeyiz”diyen Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de; “Yatağan Belediyesi bu güne kadar bir talebimizi geri çevirmemiştir, bizde diğer belediyeleri elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Festival gibi büyük organizasyonlar çok zor işlerdir ben de  Yatağan belediyesinin katkılarıyla bu güzel etkinliği düzenleyen Y. Yayla Muhtarı ve ekibine  kutluyorum.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sahne alan sanatçılar söylediği parçalarla katılanları coşturdu. Gençler şarkılar eşliğinde bol bol oynarken, CHP Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir ve  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da birlikte zeybek oynadılar.

Sponsorlar tarafından temin edilen eşyalar ise satılan biletlerden sonra yapılan çekilişle sahiplerini buldu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.