Yatağanlı şoförler kamyon garajı istiyor

Yatağan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Köklü; “Yatağan’a  acilen bir kamyon garajı istiyoruz. Ayrıca  Muğla’da yolcu indirme yerinde  üzeri örtülü olmayan tek garaj Yatağan Garajı ...

Yatağanlı şoförler kamyon garajı istiyor

Yatağan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Köklü; “Yatağan’a  acilen bir kamyon garajı istiyoruz. Ayrıca  Muğla’da yolcu indirme yerinde  üzeri örtülü olmayan tek garaj Yatağan Garajı  kaldı. Bu sorunların çözülmesini istiyoruz” dedi.

Nizamettin Köklü  bu konudaki sıkıntılarını  şu şekilde dile getirdi: “Yatağan bir sanayi kenti özellikle mermer sektöründen dolayı  yoğun kamyon ve tır bulunmaktadır.  Kamyon ve tırları dışarıda bırakacağımız güvenli bir yer yok. İlçe merkezine getiriyoruz ama  bu defa ceza yiyoruz.  Bu soruna çare bulunmasını talep ediyoruz.  Yine  Muğla’da yolcu indirme – bindirme yerinde  üzeri örtülü olmayan tek garaj Yatağan Garajı  kaldı. Bu sorunun da çözüme kavuşmasını istiyoruz.  Ayrıca yolcu taşıma sorunlarında Muğla Büyük Şehir Belediyesinde muhatap  bulmakta  sorunlar yaşıyoruz.”

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü belirterek; “  Garaj Muğla Büyük Şehir Belediyesine ait ancak kamyon garajı için Nebiköy Mahallesi yolu üzerinde  belediyemize ait arsa üzerinde  çalışmalar yapılıyor.  Tarım İl Müdürlüğünden izin aldık diğer resmi çalışmalar tamamlanınca  buraya kanyon ve tır garajı olarak açacağız” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.