Yatağanlı okçular Türkiye 4’üncüsü oldu

Yatağanspor Okçuluk Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyükler Okçuluk Şampiyonası’nda kendilerinden yaşça büyük rakiplerine karşı kıyasıya mücadeleler gerçekleştirdi.Yatağanspor Okçuluk Takımı, kız ve erkeklerden...

Yatağanlı okçular Türkiye 4’üncüsü oldu

Yatağanspor Okçuluk Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyükler Okçuluk Şampiyonası’nda kendilerinden yaşça büyük rakiplerine karşı kıyasıya mücadeleler gerçekleştirdi.

Yatağanspor Okçuluk Takımı, kız ve erkeklerden oluşan 7 kişilik sporcu kafilesi ile birlikte Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği ve 15 yaşından büyük herkesin katılabildiği Türkiye Büyükler Okçuluk Şampiyonası’na katıldı.

Ejder Sözen yönetiminde bu zamana kadar katıldıkları hiçbir turnuvadan madalyasız dönmeyen okçuluk takımı, 14 ve 15 yaşındaki sporcularla katıldıkları turnuvada, kendilerinden yaşça büyük rakiplerle kıyasıya mücadeleler gerçekleştirdi.

Türkiye genelindeki 34 ilden 77 kulüp ve 419 sporcunun yarıştığı şampiyonada, 13 kız takımı arasından Yatağanspor Okçuluk Kız Takımı 4’üncü, 22 erkek takımı arasından ise Yatağanspor Okçuluk Erkek Takımı 15’inci oldu.

Madalya elde edememelerini şampiyonanın en genç sporcularıyla yarışıyor olmalarına bağlayan Sözen, geleceğe umutla baktıklarını ve bu şampiyonanın sporculara önemli kazanımlar sağladığını dile getirdi.

Sözen, kendilerinden desteği esirgemeyen ve her an yanlarında olduğu hissini veren Yatağan Spor Kulübü ve Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’a teşekkür ederek, şunları söyledi: “1-4 Eylül tarihleri arasında Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde düzenlen 34 ilimizden 77 kulüp ve 419 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Şampiyonasına katılan compound kız ve erkek takımlarımızdan yıldız kız takımımız yarışmayı dördüncü, yıldız erkek takımımız onbeşinci olarak tamamlamıştır. Kendi kategorilerinin üzerindeki okçularla başarılı bir şekilde mücadele eden her iki takımımı da kutluyorum.”

Öte yandan, hava şartları nedeniyle bundan sonra Bencik Mahallesi’ndeki atıl vaziyetteki TEKEL tütün deposunda çalışacaklarını belirterek, buranın daha sağlıklı hale getirilmesi durumunda bundan sonra katılacakları turnuvalarda daha iyi başarılar elde edebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.