Yatağanlı güreşçi Muğla’yı temsil edecek

Yatağanspor Güreş Takımı sporcusu Berkan Turcan, Afyon’da düzenlenen Türkiye Güreş Federasyonu Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Birinciliği müsabakalarında üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.Türkiye...

Yatağanlı güreşçi Muğla’yı temsil edecek

Yatağanspor Güreş Takımı sporcusu Berkan Turcan, Afyon’da düzenlenen Türkiye Güreş Federasyonu Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Birinciliği müsabakalarında üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Birinciliği müsabakaları, Afyon’da gerçekleştirildi.

Yatağan’ı temsilen müsabakalara katılan ve 46 kilogramda başarılı oyunlar sergileyen Yatağansporlu güreşçi Berkan Turcan, müsabakalar sonucunda grup üçüncüsü oldu ve Yatağan’ı 24-26 Mart tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Takımın antrenörü Ayhan Deniz, başarılı sporcunun yaklaşık 10 gün sonra yapılacak şampiyona için sıkı bir çalışma yaptığını ve Yatağan’ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.