YATAĞAN’LI GÜREŞÇİ MİLLİ TAKIMDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

MUSTAFA AKTAŞ17-20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak olan Grekoromen Avrupa şampiyonasında Mert Çelik ülkemizi temsil edecek.Yatağan Yeni Mahallede ikamet eden Mert Çelik, geçtiğimiz ay  Antalya’nın Kemer...

YATAĞAN’LI GÜREŞÇİ MİLLİ TAKIMDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

MUSTAFA AKTAŞ

17-20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak olan Grekoromen Avrupa şampiyonasında Mert Çelik ülkemizi temsil edecek.

Yatağan Yeni Mahallede ikamet eden Mert Çelik, geçtiğimiz ay  Antalya’nın Kemer İlçesinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 15-17 yaş Milli takım seçmeleri grekoromen güreş şampiyonasında 80 kilo da Türkiye Şampiyonu olarak Dünya, Avrupa ve diğer uluslararası yarışmalarda ülkemize temsil etme yetkisine sahip olmuştu. Çelik 17-20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak olan Grekoromen Avrupa şampiyonasında 80 kilo da ülkemizi temsil edecek.

Aynı zamanda Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Anadolu Lisesi Proje Okulu öğrencisi veMilas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcusu olanÇelik’in üç Türkiye şampiyonluğu ve bir de Avrupa birinciliği bulunuyor.

Mert Çelik, “Üçüncü defa Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşıyorum. Amacım Bulgaristan’da da ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edip, şampiyon olarak dönmektir” dedi.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.