YATAĞANLI GÜREŞÇİ 3’ÜNCÜ DEFA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

MUSTAFA AKTAŞYatağanlı güreşçi Mert Çelik, 3’üncü kez Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon güreşçi, uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek.Yatağan Yeni Mahallede yaşayan Mert Çelik, Antalya’nın Kemer ilçesinde...

YATAĞANLI GÜREŞÇİ 3’ÜNCÜ DEFA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağanlı güreşçi Mert Çelik, 3’üncü kez Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon güreşçi, uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek.

Yatağan Yeni Mahallede yaşayan Mert Çelik, Antalya’nın Kemer ilçesinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 15-17 yaş Milli takım seçmeleri grekoromen güreş şampiyonasında, 80 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Mert Çelik, dünya, Avrupa ve diğer uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecek.

Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi Proje Okulu öğrencisi olan güreşçi Çelik,  daha önce, 2 kez Türkiye şampiyonu ve 1 kere Avrupa birincisi olmuştu. Çelik, Antalya Kemer’de düzenlenen 15-17 yaş Milli takım seçmeleri grekoromen güreş şampiyonasında 80 kilo da 100 ün üzerinde sporcu arasında Türkiye Şampiyonu oldu. Çelik, dünya, Avrupa ve diğer uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecek. Şampiyon güreşçi,  “Üçüncü defa Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşıyorum. 100 ün üzerinde sporcu arasında 6 maç sonunda Türkiye Şampiyonu olarak, dünya, Avrupa ve diğer uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etme yetkisine sahip oldum.  Bundan sonra tek amacım, katıldığım turnuvalarda ülkemi en iyi bir şekilde temsil etmektir” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.