Yatağanlı çiftçilere önemli hizmet

Yatağan Ziraat Odasına alınan taş kıran, çalı öğüten her iki yöne gidebilen ve yardımcı aletleriyle birçok işi daha yapabilen yeni çok özellikli traktörün tanıtımı yapıldı.Yeni alınan bu çok özellikli iş makinesinin...

Yatağanlı çiftçilere önemli hizmet

Yatağan Ziraat Odasına alınan taş kıran, çalı öğüten her iki yöne gidebilen ve yardımcı aletleriyle birçok işi daha yapabilen yeni çok özellikli traktörün tanıtımı yapıldı.

Yeni alınan bu çok özellikli iş makinesinin tanıtımı Yatağan Bozüyük Mahallesi ile Gökpınar Mahalleleri arasında bulunan arazilerde çok sayıda çiftçinin katılımı ile yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu, yöneticiler, iş makinesi ekipmanlarını temin eden firma yetkilileri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Üyelerinin tüm destekleme müracaatları ve ihtiyaçları konusunda çok yönlü hizmet verdiklerini belirten Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday; “Bizim görevimiz çiftçilerimize hizmet etmek. Ülke kalkınması için tarım çok önemli çünkü üretim yapılıyor. Üreten herkes ülke ekonomisine katkı yapar. Yatağan Ziraat Odasına alınan taş kıran, çalı öğüten her iki yöne gidebilen ve yardımcı aletleriyle birçok işi daha yapabilen yeni çok özellikli traktörün tanıtımını da yapmaktan çok mutluyuz. Her yaptığımız hizmet bizi mutlu ediyor. Bu anlamda oda olarak hizmetlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere önemsiyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılıyoruz. Yenilikleri öğreniyoruz. Amacımız çiftçimizin daha az masrafla daha fazla kazanmasıdır.” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.