Yatağan’da Uygulamalı Fotoğraf Eğitimi

Yatağan Belediyesi ve Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) iş birliğiyle Yatağan ilçesinde fotoğrafçılık eğitimi veridi. Eğitiminardından fotoğrafçılar ilçeyi gezip bol bol fotoğraf çekti.Yatağan ilçesinin doğal...

Yatağan’da Uygulamalı Fotoğraf Eğitimi

Yatağan Belediyesi ve Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) iş birliğiyle Yatağan ilçesinde fotoğrafçılık eğitimi veridi. Eğitiminardından fotoğrafçılar ilçeyi gezip bol bol fotoğraf çekti.

Yatağan ilçesinin doğal ve tarihi güzelliklerini yine yörenin insanlarının gözünden tanıtmayı amaçlayan Yatağan Belediyesi, ilçedeki fotoğraf meraklılarına eğitim vermek için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) üyelerini ağırlayan Yatağan Belediyesi, dernekle birlikte hareket ederek ilçede bir fotoğrafçılık eğitimi verildi.Yatağan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen eğitimde, MARFOD Yönetim Kurulu Başkanı Koray Ürkmez ve yönetimi tarafından, fotoğrafçılığa merak salan vatandaşlara fotoğrafçılıkla ilgili bilgiler verildi.

Fotoğraf makinelerinden fotoğrafların nasıl çekileceğine kadar çeşitli bilgilerin paylaşıldığı eğitime, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yardımcısı Tarcan Oğuz, ilçedeki fotoğrafçılar ve fotoğrafçılığa meraklı vatandaşlar katıldı.

Toplantı salonundaki eğitimin ardından MARFOD Yönetim Kurulu Başkanı Koray Ürkmez ve fotoğrafçılık eğitimine katılanlardan oluşan heyet, Yatağan ilçesine bağlı Kapubağ Mahallesi’ne giderek, uygulamalı fotoğrafçılık eğitimi aldı.

Mahalle Muhtarı Kemalettin Uslu ve mahalleliler tarafından karşılanan heyete, ikramlarda bulunulurken, heyet daha sonra Küldağı göleti etrafındaki manzaraları görüntüledi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.