Yatağan’da turnuva heyecanı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Yatağan ilçesinde halı saha futbol turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya müracaatların 20 Mart’ta sona ereceği bildirildi.Yatağanlı gençlerin geçtiğimiz günlerde...

Yatağan’da turnuva heyecanı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Yatağan ilçesinde halı saha futbol turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya müracaatların 20 Mart’ta sona ereceği bildirildi.

Yatağanlı gençlerin geçtiğimiz günlerde Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı ziyaret ederek, ilçede halı saha futbol turnuvası düzenlenmesi talebinde bulunmuş, bunun üzerine Yatağan Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle turnuvanın düzenlenmesine karar verilmişti.

Yatağan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 20 Mart’a kadar müracaat edilebilecek turnuvanın müsabakalarının Yatağan, Bozarmut ve Turgut mahallelerindeki halı sahalarda oynanacağı bildirildi.

Öte yandan yapılan açıklamada, turnuvaya müracaat eden takımların sporcularının, en az 6 ay ilçede ikamet etmiş olması, 18 yaşından büyük olması ve en az 10 sporcudan oluşması gerektiği kaydedildi.

Aktif lisanslı futbolcuların katılamayacağı turnuvaya katılmak isteyen takımların, sporculara ait isim listesi ve nüfus cüzdanı fotokopileriyle belediyeye müracaat etmesi gerektiği bildirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın mart ayının sonuna doğru başlayacağı öğrenildi

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.