Yatağan’da Tahliye Kanalı tepkisi

Yatağan ilçesinde Muğla Aydın karayolu üzeri Yatağan Köprülü Kavşağı’nda geçtiğimiz günlerde iki çocuk annesi Sultan Özler isimli vatandaşın düşerek iki kaburga kemiğinin çatlamasına neden olan yağmur tahliye kanalında...

Yatağan’da Tahliye Kanalı tepkisi

Yatağan ilçesinde Muğla Aydın karayolu üzeri Yatağan Köprülü Kavşağı’nda geçtiğimiz günlerde iki çocuk annesi Sultan Özler isimli vatandaşın düşerek iki kaburga kemiğinin çatlamasına neden olan yağmur tahliye kanalında herhangi bir fiziki çalışmanın yapılmaması tepkilere neden oldu.

Yağmur sularının çekilmesiyle ortaya çıkan 2 metrelik çukura bu güne kadar iki kişinin düştüğü bilgisine ulaşılırken, Yatağan Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı’nın da konuyla ilgili harekete geçtiği öğrenildi. Yatağan Belediyesi ve Karayolları Şube Müdürlüğü’nden bölgede tedbir alınması için bilgi verilirken bir haftadan bu yana açık bırakılan kanalın etrafında bugün öğlen saatleri itibariyle hiçbir önlemin alınmamış olması dikkat çekti. Açık bırakılan yağmur tahliye kanalı haberini yapan gazeteciler kanalın etrafında hiçbir önlem alınmadığını görünce iş başa düştü diyerek, imkânlarınca tedbir alıp olası bir kazayı önlemeye çalıştılar.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.